>> Ik wil direct bestellen

Anti-slip lijn 3 meter. Tijdens training gebruik ik graag een langere lijn (3m) waardoor de hond ruimte heeft en de eigenaar controle. Je merkt vaak dat honden minder gaan trekken als ze wat meer ruimte krijgen aan de lijn.

Door het rubber in de lijn, geeft de lijn goede grip (anti-slip) en wordt deze bij regen niet glad. Bovendien is dit materiaal makkelijk schoon te maken, gewoon onder de kraan.

Deze lijnen worden gemaakt van degelijke materialen en stevig in elkaar gestikt.

Anti-slip lijn 3 meter productaanbod

  • S/M: 15 mm breed met matzwarte musketon: geschikt voor kleine tot middelgrote honden tot circa 15 kilo, zoals Jackrussel terrier en Beagle. Verkrijgbaar in de kleur petrol.
  • M/L: 20 mm breed met matzwarte musketon: geschikt voor grotere rassen tot circa 40 kilo, zoals Duitse Herder, Boxer, Golden Retriever en Collies. Verkrijgbaar in zwart, zwart reflecterend, bruin met roze en zwart met fluoriderend geel.
  • L/ XL: 20 mm breed met RVS (AISI 316) musketon: geschikt voor de grotere rassen die hard trekken en de honden zwaarder dan circa 40 kilo Verkrijgbaar in bruin met roze en zwart met fluoriderend geel.

De zwart/ gele lijn bevat iets minder rubber en is daardoor wat zachter voor de handen, maar geeft ook wat minder grip.

Dubbele lijn/ 2 musketons 

Deze lijn is voorzien van 2 musketons. Hiermee kan de lijn worden bevestigd aan zowel het tuig als aan de halsband, waardoor een sterke hond makkelijker te houden is door de druk te verleggen van tuig naar halsband zodra dat nodig is (bij trekken of uitvallen). Deze lijn is ook zeer geschikt i.c.m. een anti-trektuig of hoofdhalster (bijv. gentle leader).

Deze dubbele lijn kan daarnaast ook gewoon gebruikt worden als 3 meter lijn door de musketon aan 1 zijde aan de RVS ring op de lijn te bevestigen waardoor een handvat ontstaat. De dubbele lijn is verkrijgbaar in 20 mm, in de kleuren bruin met roze en zwart met fluoriderend geel. In maat M/L.

*nieuw: de dubbele lijn is nu ook in maat L/XL verkrijgbaar*

lange lijn 3 meter anti slip

Verzending

Je bestelling wordt op werkdagen binnen 2-3 dagen verzonden als brievenbus pakket binnen Nederland. Verzenden kost € 4,95.

Wil je meerdere lijnen in 1 keer bestellen, een bestelling laten leveren aan een adres buiten Nederland of heb je een andere vraag, neem dan even contact op: info@hondentaak.nl