>> Ik wil direct bestellen

Anti-slip lijn 3 meter. Tijdens training gebruik ik graag een langere lijn (van 3 meter) waardoor de hond ruimte heeft en de eigenaar controle. Je merkt vaak dat honden minder gaan trekken als ze wat meer ruimte krijgen aan de lijn.

Door het rubber in de lijn, geeft de lijn goede grip (anti-slip) en wordt deze bij regen niet glad. Bovendien is dit materiaal makkelijk schoon te maken, gewoon onder de kraan.

Deze lijnen worden gemaakt van degelijke materialen en stevig in elkaar gestikt.

Anti-slip lijn 3 meter productaanbod

  • S/M: 15 mm breed met matzwarte musketon. Deze maat is geschikt voor kleine tot middelgrote honden tot circa 15 kilo, zoals Jackrussel terrier en Beagle.
  • M/L: 20 mm breed met matzwarte musketon. Deze riem is geschikt voor grotere rassen tot circa 40 kilo, zoals Duitse Herder, Boxer, Golden Retriever en Collies.
  • L/ XL: 20 mm breed met RVS (AISI 316) musketon. Deze lijn is geschikt voor de grotere rassen die hard trekken en de honden zwaarder dan circa 40 kilo.
anti-slip lijn 3 meter

De zwart/ gele lijn bevat iets minder rubber en is daardoor wat zachter voor de handen, maar geeft ook wat minder grip.

Dubbele lijn/ 2 musketons 

Deze lijn is voorzien van 2 musketons. Hiermee bevestig je de lijn aan zowel het tuig als de halsband. Op die manier is een sterke hond makkelijker te houden door de druk te verleggen van tuig naar halsband zodra dat nodig is (bij trekken of uitvallen). Deze lijn is ook geschikt i.c.m. een anti-trektuig of hoofdhalster (bijv. gentle leader).

anti-slip lijn 3 meter dubbel met 2 musketons

Deze dubbele lijn is daarnaast ook gewoon te gebruiken als 3 meter lijn. Bevestig de musketon aan de D-ring waardoor een handvat ontstaat.

Verzending

Je bestelling wordt op werkdagen binnen 2-3 dagen verzonden als brievenbus pakket binnen Nederland. Verzenden kost € 4,95. Je ontvangt bij je riem een lekkere attentie voor je hond.

Wil je meerdere lijnen in 1 keer bestellen, een bestelling laten leveren aan een adres buiten Nederland of heb je een andere vraag, neem dan even contact op: info@hondentaak.nl