>> Ik wil direct bestellen

Anti-slip lijn 3 meter. Tijdens training gebruik ik graag een langere lijn (3m) waardoor de hond ruimte heeft en de eigenaar controle. Door het rubber in de lijn, geeft de lijn goede grip (anti-slip) en wordt deze bij regen niet glad. Bovendien is dit materiaal makkelijk schoon te maken, gewoon onder de kraan.

Zwarte lijnen zijn direct leverbaar (2-3 werkdagen). De nieuwe kleuren verwachten we rond half december te kunnen leveren.

Nieuwe lijnen in de maak!!!!

https://www.facebook.com/905850586123557/posts/3321217374586854

Anti-slip lijn 3 meter productaanbod

  • S/M: 15 mm breed met matzwarte musketon: geschikt voor kleine tot middelgrote honden tot circa 15 kilo, zoals Jackrussel terrier en Beagle.
  • M/L: 20 mm breed met matzwarte musketon: geschikt voor grotere rassen tot circa 40 kilo, zoals Duitse Herder, Boxer, Golden Retriever en Collies.
  • L/ XL: 20 mm breed met RVS (AISI 316) musketon: geschikt voor de grotere rassen die hard trekken en de honden zwaarder dan circa 40 kilo
lange lijn 3 meter anti slip

Dubbele musketon lijn 

Deze lijn is voorzien van 2 musketons. Hiermee kan de lijn worden bevestigd aan zowel het tuig als aan de halsband, waardoor een sterke hond makkelijker te houden is door de druk te verleggen van tuig naar halsband zodra dat nodig is (bij trekken of uitvallen). De lijn kan daarnaast ook gebruikt worden als gewone 3 meter lijn door de musketon aan 1 zijde aan de ring op de lijn te bevestigen waardoor een handvat ontstaat. De dubbele lijn is standaard verkrijgbaar in 20 mm met matzwarte musketons.

Reflecterende lijn 20 mm

Handig voor donkere dagen, het materiaal van deze lijn licht op zodra er licht op schijnt, van bijvoorbeeld verkeer. De reflecterende lijn is standaard verkrijgbaar met matzwarte musketons M/L.

Verzending

Je bestelling wordt op werkdagen binnen 2-3 dagen verzonden als brievenbus pakket binnen Nederland. Verzenden kost € 4,95.

Wil je meerdere lijnen in 1 keer bestellen, een order laten leveren aan een adres buiten Nederland of heb je een andere vraag, neem dan even contact op.