Anti-slip lijn 3 meter. Tijdens training gebruik ik graag een langere lijn (3m) waardoor de hond ruimte heeft en de eigenaar controle. Door het rubber in de lijn, geeft de lijn goede grip (anti-slip) en wordt deze bij regen niet glad. Bovendien is dit materiaal makkelijk schoon te maken, gewoon onder de kraan.

Anti-slip lijn 3 meter aanbod

  • S/M: 15 mm met matzwarte musketon: geschikt voor kleine tot middelgrote honden tot circa 15 kilo, zoals Jackrussel terrier en Beagle.
  • M/L: 20 mm met matzwarte musketon: geschikt voor grotere rassen tot circa 40 kilo, zoals Duitse Herder, Boxer, Golden Retriever en Collies.
  • L/ XL: 20 mm met RVS (AISI 316) musketon: geschikt voor de grotere rassen die hard trekken en de honden zwaarder dan circa 40 kilo.
lange lijn 3 meter anti slip

Dubbele lijn : Hiermee kan de lijn worden bevestigd aan zowel het tuig als aan de halsband, waardoor een sterke hond makkelijker te houden is door de druk te verleggen van tuig naar halsband zodra dat nodig is (bij trekken of uitvallen). De lijn kan daarnaast ook gebruikt worden als gewone 3 meter lijn door de musketon aan 1 zijde aan de ring op de lijn te bevestigen waardoor een handvat ontstaat. De dubbele lijn is standaard verkrijgbaar in 20 mm met matzwarte musketons.

Verzending

Reflecterende lijn 20 mm : Handig voor donkere dagen, deze lijn licht op zodra er licht op schijnt, van bijvoorbeeld verkeer. De reflecterende lijn is standaard verkrijgbaar met matzwarte musketons M/L.

Je bestelling wordt binnen 2-3 dagen verzonden als brievenbus pakket binnen Nederland. Verzenden kost € 4,95. Komt het pakket bij PostNL niet door de ‘brievenbus test’ (zoals met de dubbele lijnen weleens gebeurt), dan verzend ik alsnog als standaard pakket.

Wil je meerdere lijnen in 1 keer bestellen, een order laten leveren aan een adres buiten Nederland of heb je een andere vraag, neem dan even contact op.