Sam komt naar de Randstad! 🙂 VOL

Zondag 13 mei geeft Sam Turner 2 x een workshop Balans en Coördinatie in Katwijk, bij de Martin Gaus hondenschool.
 
De workshop duurt max 2,5 uur. Per groep max 6 personen. De plekken voor deelnemers mét hond zijn allemaal bezet. 
 
De workshop wordt gegeven op een binnen locatie en is inclusief koffie en thee.

Meer over Sam Turner 

Sam Turner heeft een hondenschool in Zevenaar, geeft al 19 jaar hondentraining en is auteur van een reeks boeken ‘Een hondenleven lang fysiek en mentaal in balans’. Zij introduceerde Balans & Coördinatie in Nederland en leidt tevens instructeurs op in deze richting.
 
Maak je hond bewust van zijn lijf met een Balans & Coördinatie training. Onze honden gebruiken hun lijf en poten niet altijd even bewust. Door de oefeningen in deze workshop brengen we daar verandering in. Eventuele knelpunten in het lijf van je hond worden zichtbaar. Een soepel lijf dat op de juiste manier gebruikt wordt, draagt bij aan het welzijn van je hond.

Voor wie?

Deze workshop is geschikt voor alle type honden van 12 maanden tot 8 jaar. Heeft je hond fysieke problemen, neem dan vooraf even contact met ons op. In de workshops maken we onder andere gebruik van balanseieren, balanskussens en cavaletti. Hiermee trainen we bewustzijn en coördinatie van lijf en poten. Ook concentratie, conditie en spierkracht komen aan bod. Deze oefeningen zijn tevens uitstekend geschikt voor voorbereiding op de hondensport of bij revalidatie. Onzekere honden leren om te gaan met nieuwe situaties, we zien hun zelfvertrouwen groeien tijdens deze training.
 
Thuis kan je een vervolg geven aan de training door de oefeningen die je tijdens deze dag leert.

Aanmelden

Tijd: ochtendgroep 10:00-12:30/ middaggroep 13:00-15:30.
Kosten: € 90,- p.p. en € 45,- p.p. zonder hond.
Locatie:

Hondenschool Martin Gaus
Katwijkerbroek 8c
2223 XP Katwijk
 
De workshop is VOL