Wat is de cursus sociale hond?

Reageert jouw hond onzeker, angstig of agressief op andere honden of vreemde mensen? Ben je er klaar voor om echt met je hond aan de slag te gaan? Dat is dit iets voor jou! We gaan samen intensief aan de slag om dit gedrag van jouw hond te verbeteren.

3 maanden volledige begeleiding:

Voor wie is deze cursus?:

Voor het volgen van de lessen heb je geen basis kennis of vaardigheden nodig.

Ervaringen eerdere deelnemers aan de cursus Sociale Hond

cursus sociale hond wassenaarcursus sociale hond wassenaar

Wat ga je leren?:

  • Waarom reageert jouw hond ongewenst op andere honden of mensen?
  • Hoe kan je het beste met je hond omgaan in dergelijke situaties?
  • Wat kan je doen om dit gedrag te verbeteren?
  • Moet je nou wel of niet met beloningen werken?
  • Hoe komt het dat je soms soms onbereikbaar lijkt in situaties met andere honden?

Tijdens dit traject krijg je meer inzicht in het gedrag van jouw hond. Waarom doet hij wat hij doet en hoe kun je dit beïnvloeden? Wat is jouw rol in dit verhaal en op welke manieren kan je het gedrag van jouw hond beter maken? Je leert welke veranderingen het verschil zullen maken. Maak van je wandelingen weer een ontspannen bezigheid. Een Sociale Hond betekent niet perse een hond die met alle andere honden speelt. Een Sociale Hond is een stabiele zelfverzekerde hond die uit zichzelf de juiste keuzes in gedrag maakt.

Groepscursus

De prijs voor de groepscursus is in totaal € 349,-

  • Uiterlijk 8 april ontvang je van mij een uitnodiging om je te registreren voor de online cursus. Eenmaal aangemeld ontvang je wekelijks een email met de lessen voor die week. Hierin vind je theorie, video’s en oefeningen als huiswerk.

De 5 groepslessen vinden plaats in Wassenaar op 13 april 11:00 – 12:30, 20 april 11:00 – 12:30, 15 mei 19:30 – 21:00, 5 juni 19:30 – 21:00 en 3 juli 19:30 – 21:00. Let op! De eerste 2 data zijn op een zaterdag en de laatste 3 lessen op een woensdag avond.

Tijdens de groepscursus werken we met de honden aangelijnd.

Privé cursus

De prijs voor de privé cursus is in totaal € 467,-

  • Na aanmelding ontvang je van mij een uitnodiging om je te registreren voor de online cursus. Eenmaal aangemeld ontvang je wekelijks een email met de lessen voor die week. Hierin vind je theorie, video’s en oefeningen als huiswerk.

De totale 3 maanden ontvang je van mij persoonlijke begeleiding. D.w.z. : gedurende deze periode ben ik voor jou aanspreekpunt en beschikbaar voor vragen en ondersteuning. Volg je de privé cursus, dan spreken we samen de data en tijden voor de 3 trainingen af.

Aanmelden

De prijs is in beide gevallen inclusief een lange lijn antislip van 3 meter in een geschikte maat voor jouw hond. Deze ontvang je tijdens de eerste les.

Wil je met mij bespreken of deze online training voor jou geschikt is?

info@hondentaak.nl
06-50746150 (ook WhatsApp)