Online hondentraining

Een online hondentraining is een cursus via internet. Een dergelijke cursus volg je dus online. Dat kan vanuit elke locatie, via de leeromgeving van Hondentaak Online, als je maar internet hebt. Na aanmelding voor 1 van de cursussen ontvang je toegang tot deze leeromgeving.

Klik hieronder op de foto van je keuze voor meer informatie over de desbetreffende cursus:

Online Puppy Cursus
sociale hond cursus Online hondentraining
Hondentaak club oefeningen
hond leren alleen thuis blijven Online hondentraining
angst cursus hondentaak
Hond blaft in de tuin

Inbegrepen bij elke online cursus:

  • Direct toegang tot de online leeromgeving
  • Uitnodiging voor de besloten Facebook groep
  • Persoonlijke begeleiding door Judith Fick

In elke cursus wordt gebruik gemaakt van een zogenaamde ‘positieve’ trainingsmethode, volgens de nieuwste inzichten op het gebied van hondentraining. Judith Fick is gediplomeerd en geaccrediteerd Kynologisch Instructeur, ofwel hondentrainer. Je leert in een online cursus niet alleen oefeningen, maar ook je hond (beter) begrijpen en het gedrag van je hond beïnvloeden.

Deze online hondencursussen zijn niet locatiegebonden. Hondentaak zit in Wassenaar, maar voor deze training kan je op welke plek in de wereld wonen. De lessen zijn Nederlandstalig en bestaan uit informatie, video’s en opdrachten.

In de besloten Facebook groep vind je je mede cursisten, waar je terecht kunt voor support en vragen onderling. Je vragen kan je ook ten allen tijde stellen aan mij. Je kunt een vlotte reactie verwachten. Daarnaast deel ik in de besloten Facebook groep regelmatig aanvullende informatie en video’s.

Recensie online honden cursussen Hondentaak