Je hond trainen om alleen te zijn

>> Ja, ik wil me direct aanmelden

Alleen thuis blijven is voor honden onnatuurlijk. Ze moeten dat dus echt leren, om het te kunnen. De ene hond leert het makkelijker dan de ander. Je kunt je hond trainen om alleen te zijn.

Verlatingsangst, of het niet-alleen-kunnen-zijn is een vervelend probleem. Het beperkt je enorm en het zorgt ervoor dat je constant de situatie voor jou en je hond moet aanpassen om er maar voor te zorgen dat je weg kunt.

Deze cursus is geschikt voor jou, als jouw hond alleen thuis:

  • … blaft, sloopt of onzindelijk is
  • … onrustig rondjes blijft lopen, piept of huilt
  • … ongelukkig is

Je staat er niet alleen voor. Na agressie is niet-alleen-kunnen-zijn het meest voorkomende gedragsprobleem en daarmee ook een reden waardoor honden in het asiel terecht komen. Het probleemgedrag bestaat meestal uit lawaai maken (blaffen, janken etc), slopen en/of onzindelijkheid.


hond leren om alleen thuis te zijn

>> Ja, ik wil me aanmelden

Je hond leren om alleen thuis te blijven kan wel wat voeten in de aarde hebben. Het advies is namelijk vaak complex, er zijn zoveel valkuilen in het proces. Het begin is letterlijk het halve werk, maar opgeven is verleidelijk als je geen vlotte progressie ziet. Of als het gedrag zelfs erger wordt! Het is dan fijn als je op medecursisten en professionele hulp kan terugvallen.

Precies daarom heb ik er een online cursus van gemaakt. De lessen bestaan uit instructie video’s, informatie en oefeningen. De cursus omvat:

  • Het in kaart brengen van jouw persoonlijke situatie (zonder aannames)
  • Ondersteunende oefeningen voor elk niveau
  • Stap-voor-stap aanleren en opbouwen van het alleen zijn
  • Hulpmiddelen om het proces makkelijker te maken

Als je wilt weten hoe je het alleen-thuis-zijn op de juiste manier opbouwt en hoe je dit makkelijker maakt (voor jou en je hond)

Je krijgt direct toegang tot alle lessen van de cursus, het tempo bepaal je dus helemaal zelf. Je ontvangt elke week een email van mij ter herinnering en informatie.

Volg je elke week 1 a 2 les(sen), dan ben je 2,5 maand bezig met deze cursus. Je houdt een jaar toegang tot alle lessen. Je krijgt toegang tot een besloten Facebook groep, waar je kunt delen met je mede-cursisten. Waar nodig kan je gebruik maken van mijn persoonlijke ondersteuning.

Hoe kan ik mee doen?

Na aanmelding ontvang je direct toegang tot de online leeromgeving en de besloten Facebook groep. Je kunt direct starten.

Prijs €147,- (bedrag is inclusief 21% BTW en onbeperkt persoonlijke ondersteuning)