Start direct na aanmelding

>> Ja, ik wil me direct aanmelden

Online Cursus Sociale Hond: Reageert jouw hond (nog) niet ontspannen op andere honden en vreemde mensen? Dan is deze cursus voor jou. Honden die angst hebben, blaffen, onzeker zijn etc leren we in deze cursus om te ontspannen in de nabijheid van andere honden en/ of vreemde mensen.

We werken aan de beleving van de hond, het afleren van ongewenst gedrag, aanleren van gewenst gedrag en je leert welke factoren een rol spelen bij dit gedrag.

De cursus duurt gemiddeld 3 maanden (bij het volgen van 2 lessen per week). Je hebt echter direct toegang tot alle lessen en je houdt een jaar toegang. Je bepaalt dus zelf het tempo. Voor vragen en advies kan je tussendoor vragen stellen in de besloten Facebook groep. Medecursisten kunnen je verder helpen, maar ik ben zelf ook beschikbaar voor vragen in deze groep. Je kunt altijd een snelle reactie van mij verwachten.

Volg deze cursus vanuit huis in je eigen tijd

Start direct! Deze online cursus zit bomvol informatie, trainingsvideo’s en oefeningen. De cursus is online, dus je volgt hem waar en wanneer je wilt. Direct na aanmelding heb je toegang tot alle lessen. Je kunt deze dus in je eigen tempo volgen.  

 • 3 modules, meer dan 25 lessen met logische opbouw
 • 5 lessen over het ontvangen van bezoek
 • 6 lessen over het aanleren van gehoorzaamheid
 • 4 video’s met uitleg over veelgestelde vragen

Je houdt een jaar toegang, dus geen haast. Je ontvangt elke week een e-mail om 2 lessen te volgen. Op dit tempo ben je gemiddeld zo’n 3 maanden bezig.  De lessen volg je vanuit je warme huiskamer, via de online leeromgeving op www.hondentaakonline.nl

>> Ja, ik wil me aanmelden

Wat leer je in deze cursus?

 • Communicatie van je hond begrijpen
 • Aankondigend gedrag leren herkennen
 • Welke veranderingen maken het verschil?
 • Wat heeft je hond nodig?
 • Aanleren van beter gedrag
 • Wat moet je doen en hoe?
 • Op welke manier laat je je hond sociale interactie aangaan?

Stap voor stap oefenen van nieuwe vaardigheden met uitleg en praktijkvideo’s.

Voor wie?

Ben je eigenaar van een hond die agressief, onzeker of angstig reageert op andere honden of vreemde mensen? Veel hondeneigenaren hebben hiermee te maken en het kan een allesoverheersend probleem zijn. Ben jij toe aan een oplossing en aan ontspannen en fijne wandelingen met je hond? Ik wil je graag helpen!

Je leert in 3 maanden hoe je jouw hond op een ontspannen manier sociaal wenselijk kunt laten reageren op andere honden of vreemde mensen.

Ik weet hoe het is…

Zelf ben ik eigenaar van 2 buitenlandse herplaatsers. Mijn eerste hond vertoonde ook uitvalgedrag, ze heeft zelfs een keer iemand gebeten! Ik weet dus als geen ander hoe vervelend het is en help je heel graag om op de juiste manier met dit gedrag om te leren gaan.

Mijn ‘probleemhond’ negeert nu vreemde mensen. Ik hoef haar tijdens wandelingen helemaal niet meer in de gaten te houden en dat voelt heerlijk!

>> Ja, ik wil me aanmelden

Wat zeggen deelnemers over de cursus?

Deze cursus is gevolgd door een groep test-deelnemers en door hen gemiddeld beoordeeld met een 8,3

Als resultaat van de Online Cursus Sociale Hond gaven deze deelnemers o.a. aan:

 • Veel meer rust tijdens het wandelen
 • De hond kan beter met prikkels omgaan. Hij wordt minder snel overprikkeld.
 • Valt minder uit

Alle deelnemers die terugkoppeling hebben gegeven, gaven aan dat ze deze cursus zouden aanraden aan een ander.


Recensie Hondentaak online cursus Sociale Hond

Als je wilt weten hoe je jouw hond:

 • ontspannen kunt krijgen
 • uitval gedrag kunt afleren (ook aan de lijn!)
 • het blaffen naar bezoek kunt afleren
 • andere honden of vreemde mensen kunt laten negeren

Zodat je zelf ook weer kunt ontspannen!

Wanneer je deze vaardigheden beheerst, zal dit ook positief effect hebben op ander probleemgedrag waarbij je hond onzeker is of bijvoorbeeld blaft of najaagt (joggers, fietsers, wieltjes, kinderen etc).

>> Ja, ik wil me aanmelden

Van wie krijg je les?

Judith Fick geeft veelal privé lessen in hondentraining vanuit Wassenaar. Ze is gekwalificeerd Kynologisch Instructeur opgeleid door O&O (Nederlandse Vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en -opleiding) én door Dogvision Kynologisch opleidingscentrum. Geaccrediteerd door SPPD, Platform van professionele diergedragsdeskundigen. Werkzaam voor het dierenasiel in Amsterdam en de Leonberger vereniging met gedragstesten voor honden. Ze is gedragstherapeut in spe.

Wat houdt de online cursus Sociale Hond in?

 • Zeer complete cursus : de cursus bestaat uit meer dan 25 lessen, 5 extra lessen voor honden die reageren op bezoek en 6 lessen over gehoorzaamheid en het aanleren van handige commando’s zoals wandelen zonder trekken. 4 FAQ video’s.
 • Video’s, teksten en opdrachten per les
 • Elke week ontvang je een email met de 2 lessen voor die week
 • In totaal duurt de online cursus 3 maanden – gemiddeld tempo
 • Je krijgt toegang tot onze besloten cursisten groep, een warm bad met ‘lotgenoten’
 • Gedurende de gehele looptijd krijg je mijn persoonlijke ondersteuning!

Je hoeft geen bepaald kennis niveau te hebben. De cursus bestaat uit positieve training en is gericht op een langdurige resultaat.

>> Ja, ik wil me aanmelden

Is het voor mij geschikt?

Het programma is bovenal geschikt voor eigenaren met een hond die agressief, angstig of onzeker reageert op andere honden of mensen. Trainingservaring is niet vereist, alle basis principes worden uitgelegd. Tevens is het programma geschikt voor baasjes van alle soorten honden, ongeacht ras, leeftijd, geslacht of herkomst.

Wil je met mij bespreken of deze online training voor jou geschikt is?

info@hondentaak.nl
06-50746150 (ook WhatsApp)

Wat is de investering?

€247,-  €197,- (De prijs is incl. 21% BTW en onbeperkt persoonlijke ondersteuning)

Online cursus Sociale Hond 3 maanden training, toegang tot de besloten groep en je vragen worden door medecursisten en door mij beantwoord.

Hoe kan ik mee doen?

Meld je hieronder aan. Je ontvangt direct toegang tot alle lessen en de besloten Facebook groep.