Wandelen zonder trekken online cursus

Leer je hond wandelen aan een ontspannen lijn. Dat betekent niet dat je hond perse constant naast je zijde dient te lopen. Wandelen zonder trekken betekent wandelen aan de lijn, zonder dat je hond trekt 🙂

>> Ja, ik wil me direct aanmelden

Online cursus wandelen zonder trekken: leer vanuit huis in 12 lessen hoe je met jouw hond ontspannen aan de lijn wandelt. Deze online cursus ‘wandelen zonder trekken’ bevat video’s, informatie en opdrachten. Je gaat hier thuis met jouw hond mee aan de slag. Je krijgt toegang tot onze besloten Facebook groep voor cursisten waar je je ervaringen kunt delen, vragen kunt stellen etc.

Iedere hond kan leren om niet aan de lijn te trekken. In deze cursus leg ik je uit hoe een hond leert en welke acties dus nodig zijn om je hond te leren om niet te trekken. We gebruiken geen speciale hulpmiddelen of straffen. We gebruiken de motivatie van de hond zelf om hem te leren niet te trekken.

Wie laat wie uit? 🙂

Trekt je hond aan de lijn, dan resulteert dit in een gespannen wandeling voor zowel jij als eigenaar, als voor je hond. Je hond leren om niet te trekken vraagt de juiste aanpak en inspanning en zal van je verlangen dat je hier tijdens je wandelingen actief mee bezig bent.


Recensie online cursus wandelen zonder trekken Hondentaak

Inhoud van deze cursus:

  • Hoe leer je je hond om niet te trekken?
  • Op welke manier blijf je consequent zonder dat het onhandig wordt?
  • De opbouw van de training
  • Oefeningen die ervoor zorgen dat je hond stopt met trekken
  • Zorg ervoor dat je hond niet vervalt in zijn oude gewoonte

Hoe kan ik mee doen?

Meld je hieronder aan en je ontvangt direct toegang tot de cursus én de besloten cursisten Facebook groep. Je houdt een jaar toegang tot deze cursus inclusief eventuele updates.

Prijs € 97,- Nu voor €47,- (De prijs is incl. 21% BTW en onbeperkt persoonlijke ondersteuning)