Wat als je hond niet alleen thuis kan blijven?

Niet alleen kunnen zijn is een heel lastig probleem. Het beperkt je als eigenaar enorm en het zorgt ervoor dat je constant de situatie voor jou en je hond moet aanpassen om er maar voor te zorgen dat je weg kunt.

Hier lees je over mijn ‘struggle’ van de laatste tijd, in dit Facebook bericht.

Ik kwam hierdoor op het idee om in een groepje aan de slag te gaan met het gedrag van onze honden met betrekking tot het niet-alleen-kunnen-zijn. Ik werk elke week een les uit, waarbij we in een logische volgorde alle stappen doorlopen om onze honden te leren alleen thuis te kunnen blijven.

Samen staan we sterk

Met zijn allen doorlopen we de stappen om met dit probleem aan de slag te gaan. Elke week ontvang je bericht van een nieuwe les. We maken gebruik van een besloten Facebook groep om onze ervaringen te delen.

Zo kunnen we met elkaar bespreken wat voor wie wel en niet werkt en meedenken hoe het dan misschien wel werkt. Elke hond is een puzzel, dus een oplossing is zeker niet voor elke hond dezelfde.

Start 15 april

Start 15 april 2019, t/m 7 april kan je je hieronder aanmelden. Daarna stopt de inschrijving.

Zodra we starten ontvang je toegang tot mijn online leeromgeving. Daarin zal ik alle informatie delen. Stap voor stap, elke week een nieuwe les. Door middel van video, tekst en opdrachten maak je elke week een stapje in de goede richting.

Prijs €147,- (bedrag is inclusief 21% BTW en persoonlijke ondersteuning)