Hersenwerk cursus online

hersenwerk cursus

Hersenwerk cursus: vanuit huis puzzelen met je hond, met huis-tuin-en-keukenmaterialen. Puzzelen is een leuke positieve en rustige bezigheid tussen jou en je hond. Je leert samenwerken en voor je hond is het gebruik van zijn neus, wat een rol speelt bij hersenwerk, vermoeiend. Het is dus een goede manier om je hond in huis te vermaken.

Wat & wanneer?

Je volgt de lessen vanuit huis in mijn online leeromgeving 🙂 Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een computer, tablet of telefoon met internet. De lessen bestaan uit video’s met duidelijke tekst en uitleg. Je leert de basis van Hersenwerk en je kunt altijd terecht met vragen bij je medecursisten en bij mij.

Wat bereik je hiermee? 

  • Geeft je hond (zelf)vertrouwen
  • Leuk samenwerken met je hond
  • In huis energie kwijtraken
  • Begin makkelijk en bouw op als je hond eraan toe is
  • Nuttig voor de hond die wel wat zelfbeheersing kan gebruiken

Handig als je hond terughoudend is, maar ook als het hem ontbreekt aan beheersing. Hersenwerk is puzzelen met beleid en wachten tot je aan de beurt bent. Gebruik van de neus kost energie, maar werkt tevens ontstressend. Dus heel goed in te zetten voor honden die veel stress ervaren/ opbouwen. 

Wat houdt deze hersenwerk cursus in? 

Je ontvangt toegang tot de online leeromgeving. Hierin vind je een basis les hersenwerk, (video) uitleg van de puzzels, het aanleren en de opbouw zodra je eraan toe bent op het moeilijker te maken.

  • Zelf thuis aan de slag met je hond en je deelt (als je dat leuk vindt) video’s in onze besloten groep

Ervaring van cursisten

1 van de vorige deelnemers liet weten:

“De online cursus hersenwerk was een leuke cursus voor honden en baasjes die beginnen met hersenwerk.

Heel goed opgebouwd met duidelijke filmpjes.

We hebben er met veel plezier mee gewerkt en doen dat nog steeds.”

Aanmelden

Meld je hier aan om deel te nemen. Als je je nu aanmeldt, krijg je direct toegang tot de cursus en de besloten FB groep tot 10 juni.