Privé hondentraining binnenlocatie

In de buurt van Wassenaar kan ik gebruik maken van een binnenlocatie voorzien van faciliteiten en trainingsmaterialen.

Deze binnenlocatie gebruik ik voor privé hondentrainingen als gehoorzaamheid, behendigheid, balans en coördinatie en flyball. Deze trainingen zijn voor elke hond geschikt. De les is 1-op-1 dus wordt volledig aangepast op de leeftijd en behoeftes van jouw hond.

Gehoorzaamheid en LDD

De training kan gericht zijn op gehoorzaamheid of gewoon leuke dingen doen met je hond.

Tijdens de lessen ligt er een grote nadruk op zelfbeheersing en rust. De focus ligt op een leuke samenwerking met je hond en leren kijken naar zijn gedrag en communicatie. Hoe speel je in op de motivatie van jouw hond en op welke manier kan jij je hond nieuw gedrag aanleren?

Heb je een hond die hyperactief, druk of ongecontroleerd is, dan zullen deze lessen je helpen om meer controle te krijgen over dit gedrag.

Onzekere honden zijn gebaat bij het ontdekken en vertrouwd raken met nieuwe situaties en objecten, hierbij verterkt het jullie band wanneer je hond spannende situaties succesvol overwint. Omdat je hond (uiteindelijk) zelf het parcours loopt, wordt er een bepaalde mate van zelfstandigheid getraind. Een goede leerschool voor honden die erg aan de eigenaar ‘hangen’.

Van wie krijg ik les?

Judith Fick is je instructeur (klik op de naam voor meer informatie over Judith).

In 2018 heb ik bij Flygility Nederland de instructeurs cursus gevolgd en ik ben gecertificeerd Flygility instructeur. Flygility is een combinatie van flyball en agility en aspecten hiervan kunnen we dus ook gebruiken in de privé hondentraining binnenlocatie. Mijn lessen zijn 1-op-1 in een binnenlocatie. Jouw hond kan dus ook deelnemen aan de lessen als hij niet met andere honden overweg kan. De lessen vinden doordeweeks overdag plaats op basis van beschikbaarheid.

€ 60,- / uur

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een les? Neem contact op.