Vol tot februari 2020.


Jong geleerd…

>> Ja, ik wil me direct aanmelden

Deze privé puppy cursus is gericht op de belangrijkste onderdelen van de puppy training. Bij een pup heb je tot een leeftijd van 3 a 4 maanden de tijd om je pup te socialiseren. Maak dus goed gebruik van die eerste periode om ervoor te zorgen dat je pup opgroeit tot een fijne volwassen hond.

Deze puppy cursus duurt 1 maand, elke week 1 les.

Privé puppy cursus

De lessen zijn afwisselend en vooral heel leuk. We richten ons op de basis vaardigheden en gehoorzaamheid die belangrijk zijn voor een pup: wandelen aan de lijn, komen, aandacht, omgang van andere hondjes en mensen, vertrouwen, samenwerking, de basis om op te groeien tot een stabiele pup met vertrouwen in de wereld.

 1. Na aanmelding ontvang je direct een bevestiging met daarin een link naar mijn Puppy manual. Hierin deel ik de eerste belangrijke informatie met je, zodat je al een beetje geïnformeerd bent voordat we mekaar zien.
 2. Aan huis: de eerste les kom ik bij jullie aan huis. Ter kennismaking en om al je vragen te beantwoorden. We starten ook direct met de cursus. Deze eerste afspraak duurt dus vaak wat langer, houd rekening met circa 1,5 uur.
 3. De volgende 3 lessen vinden plaats op openbare locaties. Ik leer je hoe je je hondje introduceert in een nieuwe omgeving en op welke manier je lichaamstaal herkent van je pup.
 4. Bovenstaande lessen wisselen we af met sociale interactie, het aanleren van gewenst gedrag, wandelen aan de lijn en gehoorzaamheid. Mijn sociale honden kunnen hierbij eventueel een rol spelen.

Puppy cursus Wassenaar

Inhoud

De privé puppy cursus bestaat dus uit 4 lessen in totaal. Dagen en tijden zijn in overleg, maar kunnen op elke dag van de week en ook ‘s avonds plaatsvinden. De lessen zijn 1-op-1.

Je pup leert basis gehoorzaamheid commando’s tijdens deze cursus.

Een privé puppy cursus kost € 247,- (De prijs is incl. 21% BTW)

 • Gericht op de belangrijkste vaardigheden voor jouw pup
 • Leer het gedrag van jouw pup begrijpen
 • Hoe leert jouw pup en hoe leer jij hem nieuw gedrag?
 • Aanleren van de basis commando’s
 • Stel al je vragen over puppy gedrag en -training
 • 1-op-1, dus alle aandacht voor jou en jouw pup
 • Geschikt voor pups van tot circa 20 weken oud.

De eerste les vindt plaats bij jou aan huis (circa 1,5 uur). De 3 lessen erna vinden wekelijks plaats op openbare plaatsen (in regio Wassenaar, circa 1 uur).

Voor de eerste les (bezoek aan huis) geldt: tot 10 kilometer van Wassenaar is kosteloos, daarna €0,35 per kilometer. Parkeerkosten worden doorberekend. De overige lessen vinden plaats in regio Wassenaar, daar komen dus sowieso geen extra kosten bij.

Of meld je hier direct aan: