Jong geleerd…

Deze privé puppy cursus is gericht op de belangrijkste onderdelen van de puppy training. Bij een pup heb je een beperkte periode de tijd om je pup te leren om te generaliseren. Maak dus goed gebruik van die eerste periode.

Privé puppy cursus

De lessen zijn afwisselend en vooral heel leuk. We richten ons op de basis vaardigheden en gehoorzaamheid die belangrijk zijn voor een pup: wandelen aan de lijn, komen, aandacht, omgang van andere hondjes en mensen, vertrouwen, samenwerking, de basis om op te groeien tot een stabiele pup met vertrouwen in de wereld.

  1. Aan huis: de eerste les kom ik bij jullie aan huis. Ter kennismaking en om al je vragen te beantwoorden. Deze les kan ook plaatsvinden voor de komst van de pup, zodat je bent voorbereid op zijn komst een optimale introductie van de pup.
  2. De volgende 3 lessen vinden plaats op openbare locaties. Ik leer je hoe je je hondje introduceert in een nieuwe omgeving en op welke manier je lichaamstaal herkent van je pup.
  3. Bovenstaande lessen wisselen we af met sociale interactie, het aanleren van gewenst gedrag, wandelen aan de lijn en gehoorzaamheid. Mijn sociale honden kunnen hierbij eventueel een rol spelen.

Puppy cursus Wassenaar

De privé puppy cursus bestaat dus uit 4 lessen in totaal. Dagen en tijden zijn in overleg, maar kunnen op elke dag van de week en ook ‘s avonds plaatsvinden. De lessen zijn 1-op-1.

Je pup leert basis gehoorzaamheid commando’s tijdens deze cursus.

Een privé puppy cursus kost € 247,- (De prijs is incl. 21% BTW)

  • Gericht op de belangrijkste vaardigheden voor jouw pup
  • Leer het gedrag van jouw pup begrijpen
  • Hoe leert jouw pup en hoe leer jij hem nieuw gedrag?
  • Aanleren van de basis commando’s
  • Stel al je vragen over puppy gedrag en -training
  • 1-op-1, dus alle aandacht voor jou en jouw pup
  • Geschikt voor pups van tot circa 20 weken oud.

De eerste les vindt plaats bij jou aan huis (circa 1,5 uur). De 3 lessen erna vinden wekelijks plaats op openbare plaatsen (in regio Wassenaar, circa 1 uur).

Voor de eerste les en bezoek aan huis geldt: tot 10 kilometer van Wassenaar is kosteloos, daarna €0,35 per kilometer. Parkeerkosten worden doorberekend.

Gratis kennismaking & advies voorafgaand aan de training behoort tot de mogelijkheden (vrijblijvend).

Of meld je hier direct aan: