Jong geleerd…

Deze privé puppy cursus is gericht op de belangrijkste onderdelen van de puppy training. Bij een pup heb je een beperkte periode de tijd om je pup te socialiseren, namelijk totdat de pup een week of 12 oud is. Meestal komt de pup bij je wonen met 8 weken.

Gebruik die eerste maand dus optimaal. Socialisatie betekent dat de pup leert om te gaan met alles in zijn omgeving. Hij leert omgaan met soortgenoten, andere dieren, mensen in huis en op straat en alles wat er verder om hem heen gebeurt. Omdat alleen een jonge hond tot een maand of 3 oud goed kan leren generaliseren, is het zeer belangrijk om te socialiseren in die vroege periode van het leven van de pup.

Privé puppy cursus

Bovenstaande is de reden dat we in deze puppy cursus de lessen op verschillende locaties plannen.

  1. Aan huis: de eerste les kom ik bij jullie aan huis. Ter kennismaking en om al je vragen te beantwoorden. Deze les kan ook plaatsvinden voor de komst van de pup, zodat je bent voorbereid op zijn komst een optimale introductie van de pup.
  2. De volgende 3 lessen vinden plaats bij het tuincentrum, de kinderboerderij en in een restaurant. Ik leer je hoe je je hondje introduceert in een nieuwe omgeving, hoe je aan hem kunt zien hoe hij zich voelt en welke aspecten belangrijk zijn om je hondje direct het juiste gedrag te leren.
  3. Bovenstaande lessen wisselen we af met sociale interactie, het aanleren van goed gedrag, wandelen aan de lijn en gehoorzaamheid. Mijn sociale honden kunnen ook een rol spelen in de socialisatie van jouw pup.

De privé puppy cursus bestaat dus uit 4 lessen in totaal en een les duurt circa een uur. Dagen en tijden zijn in overleg, maar kunnen op elke dag van de week en ook ‘s avonds plaatsvinden. De lessen zijn 1-op-1.

Een privé puppy cursus kost € 199,-

  • Gericht op de belangrijkste vaardigheden voor jouw pup
  • Leer het gedrag van jouw pup begrijpen
  • Hoe leert jouw pup en hoe leer jij hem nieuw gedrag?
  • Aanleren van de basic commando’s
  • Stel al je vragen over puppy gedrag en -training
  • 1-op-1, dus alle aandacht voor jou en jouw pup
  • Geschikt voor pups van tot circa 16 weken oud.

De eerste les vindt plaats bij jou aan huis. De 3 lessen erna vinden plaats in (de buurt van) Wassenaar. Desgewenst kunnen we ook gebruik maken van een binnenlocatie.

Tot 10 kilometer van Wassenaar is kosteloos, daarna reken ik €0,35 per kilometer. Parkeerkosten worden doorberekend.

Of meld je hier direct aan: