Één pakket met de beste producten

Nu te verkrijgen: 1 pakket met mijn favoriete producten! Producten die ik zelf veel gebruik en vaak adviseer.

Het pakket is een goed keuze als je een start wil maken met het aanleren van betere gehoorzaamheid en meer ontspanning bij jouw hond. Daarnaast bevat het pakket een aantal ‘vermaak’ producten. Kauwen geeft je hond rust en vermaak. Je doet je hond en jezelf er een plezier mee als jouw hond zijn energie op de juiste manier kan ventileren. Hij is dan beter trainbaar en het is bovendien goed voor zijn gebit.

Starterspakket Producttoppers

Met dit pakket kan je direct aan de slag. Een lange lijn van 3 meter helpt je om jouw hond zijn natuurlijke gedrag te laten vertonen. Met een wat langere lijn heeft de hond de kans om lekker te snuffelen en te bewegen. Vaak resulteert dit erin dat je hond minder gaat trekken aan de lijn. Door het rubber in de lijn is deze anti-slip. Dit geeft je meer controle. De lengte is goed te hanteren. In dit pakket vind je ook mijn favoriete beloning: zalmkoekjes, gemaakt van 100% zalm.

Een vermaakte hond is een tevreden hond. De basisbehoeften van een hond bestaan uit veiligheid, duidelijkheid, rust en slaap, beweging maar zeker ook vermaak. Je hond heeft een super goede kaakspieren en houdt ervan om deze te gebruiken!

Alle producten zijn afgestemd op (het formaat van) jouw hond.

  • Pakket Training S/ M (tot 15 kilo)
  • Pakket Training M/ L (tot 40 kilo)
  • Pakket Training L/ XL (boven 40 kilo)

Je bestelling wordt binnen 2-3 dagen verzonden als pakket binnen Nederland. De prijs is inclusief verzending en een kleine verrassing

Wil je meerdere pakketten in 1 keer bestellen, een pakket laten leveren aan een adres buiten Nederland of heb je een andere vraag, neem dan even contact op.