Deze pakketten bevatten alles wat je nodig hebt om te starten

Nu te verkrijgen: trainingspakketten met mijn favoriete trainingsproducten! Tijdens privé trainingen adviseer ik regelmatig producten, die ik nu heb samengevoegd in trainingspakketten ‘training’ en ‘training & vermaak’.

Het pakket Training is jouw beste keuze als je een start wil maken met het aanleren van betere gehoorzaamheid en meer ontspanning bij jouw hond. Kan je hond wel wat extra energie kwijt, kies dan voor het pakket Training & Vermaak. Je doet je hond en jezelf er een plezier mee, als jouw hond zijn energie op de juiste manier kan ventileren. Hij is dan bovendien veel beter trainbaar!

Inhoud pakket ‘Training’

Pakket honden training producten

Met dit pakket kan je direct aan de slag. Een lange lijn van 3 meter helpt je om jouw hond zijn natuurlijke gedrag te laten vertonen. Met een wat langere lijn heeft de hond de kans om lekker te snuffelen en te bewegen. Vaak resulteert dit erin dat je hond minder gaat trekken aan de lijn. Door het rubber in de lijn is zere anti-slip en hierdoor heb je als eigenaar volledige controle. De lijn is niet zó lang dat het onhandig wordt, maar nog steeds goed te hanteren. In dit pakket vind je ook mijn favoriete beloning: zalmkoekjes, gemaakt van 100% zalm. Om direct eenvoudig toegang te hebben tot deze versnapering, ontvang je in dit pakket ook een snackbuidel. Makkelijk te bevestigen aan je kleding. Als laatste bevat dit pakket een makkelijk te bedienen klikker, om jouw hond te belonen voor goed gedrag (gevolgd door een beloning). Op deze manier leer je jouw hond snel en eenvoudig goed gedrag aan (en dus slecht gedrag af!). Alle producten zijn afgestemd op (het formaat van) jouw hond. Een product op de foto kan dus afwijken van het product dat je ontvangt.

Prijs € 35,- (inclusief een kleine verrassing)

Inhoud pakket ‘Training & Vermaak’

Training en vermaak

Een vermaakte hond is een tevreden hond. De basisbehoeften van een hond bestaan uit veiligheid, duidelijkheid, rust en slaap, beweging maar zeker ook vermaak. Je hond heeft een super goede neus en houdt ervan om deze te gebruiken! In dit pakket zitten alle producten die in het pakket ‘Training’ zitten, plus een aantal extra artikelen die je zeer goed kunt gebruiken om je hond te vermaken, individueel maar ook door samen aan de slag te gaan! Alle producten zijn afgestemd op (het formaat van) jouw hond. Een product op de foto kan dus afwijken van het product dat je ontvangt.

Prijs € 70,- (inclusief een verrassing)

Verzending

Je bestelling wordt binnen 2-3 dagen verzonden als pakket binnen Nederland. Verzenden kost € 4,95.

Wil je meerdere pakketten in 1 keer bestellen, een pakket laten leveren aan een adres buiten Nederland of heb je een andere vraag, neem dan even contact op.