Online cursus wandelen zonder trekken: leer vanuit huis in 12 lessen hoe je met jouw hond ontspannen aan de lijn wandelt.

Iedere hond kan leren om niet aan de lijn te trekken. Als je je hond maar vriendelijk en duidelijk leert wat de bedoeling is. En daar gaat het vaak mis bij het aanleren van wandelen zonder trekken.

Wie laat wie uit? 🙂

Wandelen zonder trekken is een levenslange investering. Je moet er toch niet aan denken dat je alle jaren die je hond nog leeft, voortgetrokken wordt?

Ben je eigenaar van een hond die (fanatiek) aan de lijn trekt? Dan is deze cursus echt iets voor jou. Op een positieve, voor de hond duidelijke, manier werken aan een hond die niet trekt aan de lijn maar ontspannen mee loopt.

Inhoud van deze cursus:

  • Hoe leer je je hond om niet te trekken?
  • Op welke manier blijf je consequent zonder dat het onhandig wordt?
  • Waarmee bouw je de training op?
  • Zorg ervoor dat je hond niet vervalt in zijn oude gewoonte

Wil je leren om ontspannen met je hond te wandelen? Dan is deze cursus iets voor jou. We maken geen gebruik van aversieve middelen, maar we leren de hond wat de bedoeling is.

Deze online cursus ‘wandelen zonder trekken’ bevat video’s, informatie en opdrachten. Je gaat hier thuis met jouw hond mee aan de slag.

Hoe kan ik meedoen?

Meld je hieronder aan en je ontvangt direct toegang tot de cursus!

Prijs € 97,-